ВАШЕ СВИДЕТЕЛЬСТВО
О ПУБЛИКАЦИИ В СМИ И РЕЦЕНЗИЯ
бесплатно за 1 минуту
Добавить материал
Количество Ваших материалов: 0.
Авторское
свидетельство о публикации в СМИ
добавьте 1 материал
Свидетельство
о создании электронного портфолио
добавьте 5 материала
Секретный
подарок
добавьте 10 материалов
Грамота за
информатизацию образования
добавьте 12 материалов
Рецензия
на любой материал бесплатно
добавьте 15 материалов
Видеоуроки
по быстрому созданию эффектных презентаций
добавьте 17 материалов
Алмагул Бримжанова Свидетельство о публикации Рецензия
Свидетельство о публикации Скачивание доступно только автору
"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып
Просмотр файла:

алма ашық сабақ матем 4 сынып.pptx


Все файлы публикации > алма ашық сабақ матем 4 сынып.pptx
"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

Ақмола облысы
жарқайың ауданы
“Тассуат негізгі мектебі” КММ
4сынып
“Көп таңбалы
сандарды жазбаша қосу
және азайту тәсілдері”
Өткізген: Бримжанова А.А.

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

Мақсаты:
Білімділігі: оқушылардың көп таңбалы сандарды қосу
және тиянақтай түсу;
Дамытушылығы: алған білімдерін жаттығу кезінде қолдана

білу дағдысын және өз бетінше ойла
қабілетін дамыту;
Тәрбиелік: оқушыларды алғырлыққа, тапқырлыққа және
жарысу арқылы тез, дұрыс есептеуге,
шапшамдыққа бейімдеу.

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

Әдісі: сұрақ­жауап
Түрі: жарыс сабағы
Көрнекілігі:интерактивтік тақта,
үлестірме қағаз
Пәнаралық байланыс: ана тілі,
дүниетану

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

Сабақтың барысы:
І. Ұйымдастыру.
Оқушыларды сабаққа әзірлеу.
Психологиялық дайындақ жасау
Қоңырау соғылды сабаққа
Жұмысқа жұмыла кірістік.
Жалқауланбай бәріміз,
Білім алайық бірігіп.

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

І топ: “Алғырлар”
ІІ топ: “Тапқырлар”

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

Үй тапсырмасын тексеру
ІІІ.«Ой қозғау».
Математикалық диктант.

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

100­ді 5­ке есе кеміт. 100 : 5 = 20
100­ді 5­ке кеміт 100 – 5 = 95
Қандай сан 68­ден 2есе артық? 68 * 2 = 136
5км –де неше метр бар?
1км=1000км = 5000м
Қалтада 800г күріш бар. 1кг болу үшін тағы қанша
күріш керек? 1000­800=200г

800­ден 100 қанша кем? 800­100= 700

300 санын 4 есе арттыр 300*4 = 1200

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

ҮІ. «Кім жылдам»
а – “Алғырлар”­
қосындылардың мәнін табу
ә – “Тапқырлар” ­
айырмалардың мәнін табу.

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

"Елтаңба мен Ту туралы жыр". Кеңес Оразбекұлы - 4 сынып

Прямая ссылка на скачивание файла: Скачать файл