Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Оценка 4.6

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Оценка 4.6
Презентации учебные
pptx
английский язык
11 кл
03.04.2019
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" разработана преподавателем английского языка Старооскольского медицинского колледжа для студентов 1 курса специальности "Сестринское дело". Данный материал может быть использован на учебном занятии, а также являться вариантом для использования в качестве самостоятельной работы студентов.
Vitamins.pptx

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
VITAMINS Made by the teacher of English: Repryntseva Marina

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
IN ORDER TO BE HEALTHY AND ACTIVE ONE SHOULD EAT USEFUL PRODUCTS. THEY SHOULD BE VITAMIN RICH.

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin C. Contained in plant foods (fruits, berries, vegetables). Vitamin C increases the body's resistance to infections, is actively involved in the processes of metabolism, proteins and carbohydrates, stimulates blood formation, promotes

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin R. The main source of vitamin are tea leaves, buckwheat, citrus fruits, dog rose, black chokeberry, black currant, cabbage and color, lettuce, parsley. Together with vitamin C (promotes the absorption of vitamin C) strengthens the walls of blood vessels, preventing bleeding, reduces their fragility and permeability;

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin U. Found in vegetables and fruits, especially in significant quantities in cabbage, cauliflower, beets, asparagus, parsley, celery, tomatoes, cabbage, tomato and other vegetable juices. Cabbage juice has the ability to prevent the development of peptic ulcer disease, promotes scarring of

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin В15. Its source is the seeds of cereal and other plants, brewer's yeast, some animal products (liver). Accelerates chemical reactions in tissues, prevents liver obesity, reduces cholesterol in the blood, improves blood circulation in the vessels of the

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
A rich source of vitamin A is butter, egg yolk, liver of some fish (cod, sea bass), beef liver, milk, and especially fish oil. The so-called carotene is a substance similar in composition to vitamin A (provitamin A), found in many vegetables and fruits (carrots, spinach, lettuce, sorrel, green onions, pumpkin, tomatoes, apricots, oranges. Vitamin A is one of the most important factors growth, is involved in the metabolism of proteins, fats and carbohydrates, ensures the normal activity of the organ of vision, increases the body's resistance to diseases of the

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin O. Contained only in products of animal origin. Fish oil is richest in them; also found in butter, egg yolk, milk. Plays a large role in the formation of the skeleton, regulates the exchange of calcium and phosphorus in the body. The need for vitamin O under normal conditions is partially covered by food, but mainly due to its formation in human skin under the

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)

Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
THANKS FOR ATTENTION!
Материалы на данной страницы взяты из открытых истончиков либо размещены пользователем в соответствии с договором-офертой сайта. Вы можете сообщить о нарушении.
03.04.2019