Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Оценка 4.6
Презентации учебные
pptx
английский язык
11 кл
03.04.2019
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" разработана преподавателем английского языка Старооскольского медицинского колледжа для студентов 1 курса специальности "Сестринское дело". Данный материал может быть использован на учебном занятии, а также являться вариантом для использования в качестве самостоятельной работы студентов.
Vitamins.pptx
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
VITAMINS
Made by the teacher of English:
Repryntseva Marina
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
IN ORDER TO BE HEALTHY AND
ACTIVE ONE SHOULD EAT
USEFUL PRODUCTS. THEY
SHOULD BE VITAMIN RICH.
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin C. Contained
in plant foods (fruits,
berries, vegetables).
Vitamin C increases
the body's resistance
to infections, is
actively involved in
the processes of
metabolism, proteins
and carbohydrates,
stimulates blood
formation, promotes
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin R. The main
source of vitamin are
tea leaves,
buckwheat, citrus
fruits, dog rose, black
chokeberry, black
currant, cabbage and
color, lettuce, parsley.
Together with vitamin
C (promotes the
absorption of vitamin
C) strengthens the
walls of blood vessels,
preventing bleeding,
reduces their fragility
and permeability;
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin U. Found in
vegetables and fruits,
especially in
significant quantities
in cabbage,
cauliflower, beets,
asparagus, parsley,
celery, tomatoes,
cabbage, tomato and
other vegetable
juices. Cabbage juice
has the ability to
prevent the
development of
peptic ulcer disease,
promotes scarring of
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin В15. Its
source is the
seeds of cereal
and other plants,
brewer's yeast,
some animal
products (liver).
Accelerates
chemical reactions
in tissues,
prevents liver
obesity, reduces
cholesterol in the
blood, improves
blood circulation in
the vessels of the
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
A rich source of vitamin A is
butter, egg yolk, liver of some
fish (cod, sea bass), beef liver,
milk, and especially fish oil. The
so-called carotene is a
substance similar in composition
to vitamin A (provitamin A),
found in many vegetables and
fruits (carrots, spinach, lettuce,
sorrel, green onions, pumpkin,
tomatoes, apricots, oranges.
Vitamin A is one of the most
important factors growth, is
involved in the metabolism of
proteins, fats and
carbohydrates, ensures the
normal activity of the organ of
vision, increases the body's
resistance to diseases of the
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
Vitamin O. Contained
only in products of
animal origin. Fish oil
is richest in them; also
found in butter, egg
yolk, milk. Plays a
large role in the
formation of the
skeleton, regulates the
exchange of calcium
and phosphorus in the
body. The need for
vitamin O under
normal conditions is
partially covered by
food, but mainly due
to its formation in
human skin under the
Учебная презентация по английскому языку на тему "Витамины" (1 курс, английский язык)
THANKS FOR ATTENTION!
Материалы на данной страницы взяты из открытых истончиков либо размещены пользователем в соответствии с договором-офертой сайта. Вы можете сообщить о нарушении.