Тест 11 сынып
Оценка 4.9

Тест 11 сынып

Оценка 4.9
Документация
doc
химия
11 кл
08.06.2018
Тест 11 сынып
Химиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындық
01_01 Химия_каз..doc
01_01_ химия _каз $$$001 Химиялық құбылыс A) судың булануы B) қорғасынның балқуы C) шынының балқуы D) сүттің ашуы E) бордың ұнтақталуы {Правильный ответ}= D {сложность}=А {учебник}= Химия, 8, Н.Нұрахметов и др., 2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$002 Таза зат A) ауа  B) оттегі C) болат D)  қола E) сия {Правильный ответ}=B {сложность}=А {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$003 Күрделі зат A) алтын B) күкірт C)  күкіртсутек D) вольфрам E) алюминий {Правильный ответ}= C  {сложность}=А {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$004 Ең үлкен атомдық массасы бар элемент A) көміртегі B) азот  C) литий D) сутегі E) бор {Правильный ответ}= A {сложность}=А {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$005 Ең үлкен молекулалық массасы бар зат және оның формуласы A) күкіртсутек  H2S B) бромсутекHBr C) хлорсутек HCl D)фторсутек  HF E) йодсутек  HJ {Правильный ответ}= E {сложность}=А {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$006 Li2O қосылысындағы литийдің валенттілігі A) 1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 {Правильный ответ}= A {сложность}=А {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$007 Зат құрамының түрақтылық заңын ашқан ғалым A) Дж.Пристли B) Ж.Л.Пруст C) К.Шееле D) Дж.Дальтон E) А.Авагадро {Правильный ответ}= B {сложность}=А {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$008 Орынбасу реакциясы A) Zn + 2HCl→ B) ZnO + H2SO4→ C) Cu (OH)2 → D) Fe + S → E) Zn (OH)2 + 2HCl → {Правильный ответ}= A {сложность}=А {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$009 Қосылу реакциясы A) 2HgO → B) Fe + S → C) CaCO3 → D) Na + 2H2O → E) NaOH + HCl → {Правильный ответ}= B {сложность}=А {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$010 CuO қосылысындағы мыстың массалық үлесі (%) A) 40 B) 50 C) 60 D) 70 E) 80 {Правильный ответ}= E {сложность}= В {учебник}= химия,8 {класс}=8 {четверть}=1 $$$011 MgCO3 молекуласындағы элемент атомдарының массалық қатынасы A) 6:2:12 B) 2:1:4 C) 6:3:12 D) 2:1:2 E) 3:1:3 {Правильный ответ}= C {сложность}= В {учебник}= химия,8 {класс}=8 {четверть}=1 $$$012 88 гкөмі рқышқыл газының қалыпты жағдайда алатын көлемі: A) 22,4 л B) 224 л C) 448 л D) 67,2 л E) 44,8 л {Правильный ответ}= E {сложность}= В {учебник}= химия,8 {класс}=8 {четверть}=1 $$$013 2,5 моль алюминий хлоридінің  массасы (г) A) 222,34 B) 333,75 C) 444,75 D) 22,23 E) 33,37 {Правильный ответ}= B {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$014 NO газының сутегі бойынша тығыздығы A) 10 B) 15 C) 20 D) 25 E) 30 {Правильный ответ}= B {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$015 CO2  газының ауа бойынша тығыздығы A) 1,52 B) 2,32 C) 23,2 D) 15,2 E) 4,56 {Правильный ответ}= A {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$016 2 моль фосфорды төтықтыру үшін жұмсалатын оттегінің зат мөлшері (моль)  A) 5 B) 2 C) 2.5 D) 1 E) 3 {Правильный ответ}= C {сложность}= В {учебник}= химия,8 {класс}=8 {четверть}=1 $$$017 Оттектің 1,25 моліндегі  молекула саны  A) 7,05∙1025 B) 7,8∙1024 C) 7,9∙1025 D) 7,5∙1023 E) 7,08∙1026 {Правильный ответ}= D {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$018 1,5∙1023 молекула саны бар сутегінің  зат мөлшері (моль) A) 0,3 B) 0,2 C) 0,4 D) 0,5 E) 0,6 {Правильный ответ}= B {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$019 Қорғасының массалық үлесі  ең көп заттың формуласы A) PbO B) PbO2 C) Pb3O4 D) Pb2O3 E) PbO4 {Правильный ответ}= A {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$020 Қалыпты жағдайда массасы бірдей болса ең аз көлем алады A) оттегі B) фтор C) азот D) озон E) көмірқышқыл газы {Правильный ответ}= D {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$021 480г магний толық жанғанда түзілген магний оксидінің массасы A) 400 B) 40 C) 800 D) 80 E) 70 {Правильный ответ}= C {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$022 7г темір күкіртпен әрекеттескенде түзілген темір (II) сульфидінің массасы (г) A) 10 B) 11 C) 12 D) 13 E) 14 {Правильный ответ}= B {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=1 $$$023 27г алюминий күкіртпен әрекеттескенде түзілген алюминий сульфидінің  массасы (г) және зат мөлшері (моль) A) 65 г; 0,2 моль B) 55 г; 0,3 моль C) 85 г; 0,4 моль D) 75 г; 0,5 моль E) 150 г; 1 моль {Правильный ответ}= D {сложность}= С {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 $$$024 80 кг мыс (II) оксидін толық тотықсыздандыру үшін жұмсалатын сутегінің  (қ.ж) көлемі (м3) A) 22,4 B) 44,8 C) 67,2 D) 11,2 E) 89,6 {Правильный ответ}= A {сложность}= С {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=3 $$$025 0,2 моль суды ыдыратқан кезде түзілген сутегінің көлемі (л) және зат мөлшері  (моль) A) 33,6; 0,7 B) 4,48; 0,2 C) 44,8; 2 D) 22,4; 1 E) 2,24; 0,5 {Правильный ответ}= B {сложность}= В {учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.2004 ж. {класс}=8 {четверть}=3 $$$026 Аммоний ионына сапалық реакция жасау үшін қолданылатын зат A) орта тұздар B) қышқылдар C) сілтілер D) оксидтер E) қышқыл тұздар {Правильный ответ}= C {сложность}=В {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$027 7,2г магний азотпен әрекеттескенде түзілген магний нитридінің массасы  A) 6 г B) 7 г C) 8 г D) 9 г E) 10 г {Правильный ответ}= E {сложность}=B {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$028 Аммоний ионы A) Ca2+ B) Al3+ C) Hg2+ D) NH+ 4 E) Sn2+ {Правильный ответ}= D {сложность}=А {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$029 3 моль литий азотпен (қ.ж) әрекеттескенде түзілген литий нитридінің зат  мөлшері (моль) A) 1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 {Правильный ответ}= A {сложность}=B {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$030 3,4г аммиак күкірт қышқылымен әрекеттескенде түзілген аммоний  сульфатының массасы (г) A) 12,3 B) 13,2 C) 15,1 D) 17,2 E) 19,3 {Правильный ответ}= B {сложность}= B {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$031 4л аммиак тотыққанда түзілетін азот пен судың массалары (г) A) 1,7 және 2,8 B) 2,2 және 5,71 C) 2,5 және 4,82 D) 3,1 және 7,4 E) 5,2 және 8,3 {Правильный ответ}= C {сложность}= С {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$032 21,4г аммоний хлориді мен 12г кальций гидроксидінің қоспасы  қыздырылғанда түзілген газдың массасы (г) A) 1,9 B) 2,7 C) 3,4 D) 4,8 E) 5,5 {Правильный ответ}= E {сложность}= C {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$033 10т аммоний сульфатын алу үшін қажет аммиактын көлемі (м3) және массасы  (кг) A) 3394 м3 , 2575 кг B) 3094 м3 , 2475 кг C) 3000 м3 , 2345 кг D) 3294 м3 , 2400 кг E) 3394 м3 , 2925 кг {Правильный ответ}= A {сложность}= C {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$034 Массалық үлесі 0,2 натрий гидроксидінің 600г ерітіндісіне массалық үлесі 0,2  азот қышқылының 800г ерітіндісі құйылғанда түзілген тұздың массасы (г) A) 208, 9 B) 215,9 C) 251, 9 D) 282, 9 E) 295, 9 {Правильный ответ}= B {сложность}= C {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$035 Көлемі 20мл массалық үлесі 2%, тығыздығы 1,02г/мл натрий гидроксидінің  ерітіндісін бейтараптауға жұмсалатын азот қышқылының массалық үлесі 1%  тығыздығы 1,4г/мл ерітіндісінің көлемі (мл) A) 15 B) 23 C) 34 D) 46 E) 52 {Правильный ответ}= D NH4NO3 {сложность}= С {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$036 Мына айналулар тізбегіндегі «Х» және «Y» заттары N2  +X     NH3   +Y A) X – H2, Y – HNO3 B) X – O2, Y – H2O C) X – H2O, Y – N2O5 D) X – H2, Y – NO2 E) X – O2, Y – H2 {Правильный ответ}= A {сложность}= В {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$037 Мына айналулар тізбегіндегі «Х» заты N2  +H2      X     +HCl A) N2O5 B) NH3 C) NH4NO3 D) (NH4)2SO4 E) NH4Cl {Правильный ответ}= B {сложность}= А {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$038 Мына айналулар тізбегіндегі «Х» заты N2  +O2      NO   +O2 A) N2O B) NO C) NO2 D) H2O3 E) N2O5 {Правильный ответ}= C {сложность}= B {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2  NH4Cl  X (NH4)2SO4 $$$039 Мына айналулар тізбегіндегі «Х» және «Y» заттары NH3  +X     NH4OH   +Y A) X – O2, Y – SO3 B) X – H2, Y – H2S C) X – H2O, Y – H2SO4 D) X – H2O, Y – H2SO3 E) X – H2, Y – H2SO4 {Правильный ответ}= C {сложность}= B {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$040 Мына айналулар тізбегіндегі «Х» заты          N2  +H2      NH3     +Х      (NH4)3PO4 A) PH3 B) P2O5 C) HPO3 D) H3PO4 E) H2O {Правильный ответ}= D {сложность}= B {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$041 Құрамында 82% ­ азот және 18% сутегі бар белгісіз зат формуласы A) NH4NO3 B) NH3 С) N2O5 D) NO E) N2O3 {Правильный ответ}= B {сложность}=А {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$042 Массасы 18,9 г азат қышқылының зат мөлшері (моль) A) 0,1 B) 0,2 C) 0,3 D) 0,4 E) 0,5 {Правильный ответ}= C {сложность}= В {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$043 31,1г HNO3 молекула саны A) 1,2∙1022 B) 1,5∙1023 C) 2∙1022 D) 3∙1023 E) 4∙1024 {Правильный ответ}= D {сложность}= В {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$044 6∙1021 молекула саны бар NH3 массасы (г) A) 0,17 B) 0,21 C) 0,35 D) 0,42 E) 0,53 {Правильный ответ}= A {сложность}= В {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2 $$$045 23г NH4Br молекула саны A) 1,2∙1022 B) 1,4∙1023 C) 1,6∙1024 D) 1,8∙1025 E) 1,9∙1021 {Правильный ответ}= B {сложность}= B {учебник}= химия,9,Н.Нурахметов и др,.2005 ж. {класс}=9 {четверть}=2

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып
Скачать файл