Тест 11 сынып
Оценка 4.9

Тест 11 сынып

Оценка 4.9
Документация
doc
химия
11 кл
08.06.2018
Тест 11 сынып
Химиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындықХимиядан ҰБТ дайындық
02_02 Химия_каз..doc
02_02_ химия _каз $$$001 Металл таңбасы A) S B) N C) P D) Na E) Si {Правильный ответ}= D {Сложность}=А {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметоа и др.,2004ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$002 Амфотерлі элемент таңбасы A) K B) Al C) Cl D) Ca E) Br {Правильный ответ}= B {Сложность}=А {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметоа и др.,2004ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$003 Оксидтерінің жалпы формуласы R2O болатын элементтер қатары A) Mg, Cu, Be B) B, Al, Ca C) Na, K, Li D) N, P, As E) C, Si, Cl {Правильный ответ}= C {Сложность}=А {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$004 Бейметалл таңбасы A) Na B) K C) S D) Ca E) Mg {Правильный ответ}= C {Сложность}=А {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$005 S – элемент A) O B) N C) P D) S E) K {Правильный ответ}= E {Сложность}=А {Учебник}= химия,10,Н.Нурахметов и др.,2007 ж. {Класс}=10 {Четверть}=1 $$$006 P – элемент A) Li B) Mg C) Sr D) Si E) Rb {Правильный ответ}= D {Сложность}=А {Учебник}= химия,10,Н.Нурахметов и др.,2007 ж. {Класс}=10 {Четверть}=1 $$$007 d – элемент A) Ca B) Cl C) Sc D) As E) Be {Правильный ответ}= C {Сложность}= B {Учебник}= химия,10,Н.Нурахметов и др.,2007 ж. {Класс}=10 {Четверть}=1 $$$008 f – элемент A) Ti B) Fe C) Ni D) Sm E) Os {Правильный ответ}= D {Сложность}=А {Учебник}= химия,10,Н.Нурахметов и др.,2007 ж {Класс}=10 {Четверть}=1 $$$009 Оксидтерінің жалпы формуласы R2O5 болатын элементтер қатары A) Mg, Ca, Be B) N, P, As C) Na, K, Rb D) F, Cl, Br E) S, Se, Te {Правильный ответ}= B {Сложность}=А {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$010 I топ негізгі топша элементтері A) Li, Na, K B) Be, Mg, Ca C) Be, Al, Ca D) C, Si, Cl E) N, P, As {Правильный ответ}= A {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$011 IV топ элементтеріне сәйкес келетін жоғары оксидтің формуласы A) RO3 B) R2O5 C) RO2 D) R2O7 E) R2O {Правильный ответ}= C {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$012 V топ элементтеріне сәйкес келетін ұшқыш сутекті қосылыстарының  формуласы A) RH4 B) RH3 C) H2R D) HR E) HI {Правильный ответ}= B {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$013 Оксиді негіздік қасиет көрсететін элемент A) Al B) Na C) S D) Cl E) N {Правильный ответ}= B {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$014 Оксиді қышқылдық қасиет көрсететін элемент A) K B) Ca C) Cl D) Ba E) Mg {Правильный ответ}= C {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$015 Бейметалдық қасиетті басым элемент A) B B) C C) N D) O E) F {Правильный ответ}= E {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$016 Металдық қасиетті басым элемент A) Li B) Na C) K D) Rb E) Cs {Правильный ответ}= E {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$017 Негізгі топша элементі A) Mg B) Ti C) Mn D) Fe E) Ni {Правильный ответ}= A {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж.{Класс}=8 {Четверть}=3 $$$018 Қосымша топша элементі A) Be B) Mg C) Fe D) Ca E) Sr {Правильный ответ}= C {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$019 III топ қосымша топша элементі A) B B) Al C) Sc D) Ca E) Ln {Правильный ответ}= C {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$020 Кальций атомының валенттілік электрондарының саны A) 1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 {Правильный ответ}= B {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$021 Атомның электрондық құрылысы 1s22s22p63s2 болатын элемент A) Be B) Mg C) Ca D) Sr E) Ba {Правильный ответ}= B {Сложность}= A {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$022 Үшінші топта орналасқан екідайлы элементтің оксидінде 47% оттек бар, бұл  элемент A) B B) Al C) Ca D) Ln E) Tl {Правильный ответ}= B {Сложность}= В {Учебник}= химия,8 {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$023 V топта орналасқан элементтің сутекті қосылысындағы сутектің массалық  үлесі 3,8%, бұл элемент A) N B) P C) As D) Sb E) Bi {Правильный ответ}= C {Сложность}= С {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$024 II топта орналасқан элементтің оттекті қосылысындағы оттектің массалық  үлесі 28,6%, бұл элемент A) Be B) Mg C) Ca D) Sr E) Ba {Правильный ответ}= C {Сложность}= С {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3 $$$025 IV топта орналасқан элементтің үшқыш сутекті қосылысындағы массалық  үлесі 75%, ал жоғары өттекті қосылысындағы массалық үлесі 27,3%, бұл  элемент A) C B) Si C) Cl D) Sn E) Pb {Правильный ответ}= A {Сложность}= С {Учебник}= химия,8,Н.Нурахметов и др.,2004 ж. {Класс}=8 {Четверть}=3

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып
Скачать файл