Тест 11 сынып
Оценка 4.9

Тест 11 сынып

Оценка 4.9
Документация
doc
химия
11 кл
08.06.2018
Тест 11 сынып
ҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшін
08_03_Химия_каз.doc
08_03_Химия_каз $$$001 Қышқыл A) HCl B) NaOH C) CaCO3 D) NaHS E) H2O {Правильный ответ}=А {Сложность}=А {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$002 Бір негізді қышқыл A) H2SO4 B) HI C) H2S D) H3PO4 E) H2SiO3 {Правильный ответ}=В {Сложность}=А {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$003 HNO3  осы қосылыстағы азоттың тотығу дәрежесі A) +3 B) +4 C) +5 D) +2 E) 0 {Правильный ответ}=С {Сложность}=А {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$004 Өте әлсіз қышқыл A) күкірт қышқылы B) фосфор қышқылы C) азот қышқылы D) көмір қышқылы E) хлорсутек қышқылы {Правильный ответ}=D {Сложность}=А {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$005 3,4 г күкіртсутек қышқылының зат мөлшері A) 0,25моль B) 2моль C) 1моль D) 0,5моль E) 0,1моль {Правильный ответ}=Е {Сложность}= B {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$006  H2Cr2O7 осы қосылыстағы хромның тотығу дәрежесі және валенттілігі A) ­7, IV B) ­6, VI C) +7, VII D) +5, V E) +6, VI {Правильный ответ}=Е {Сложность}=А {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$007 Молекулалық массасы жоғары қышқыл A) H2SO3 B) HCl C) H2S D) H3PO4 E) H2SiO3 {Правильный ответ}=D {Сложность}=А {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$008 Күшті қышқыл A) H2SO3 B) H2S C) HCl D) H3PO4 E) H2SiO3 {Правильный ответ}=С {Сложность}=А {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$009 Н3ВО3 осы қышқылға сәйкес келетін оксидтің формуласы A) BeO B) B2O3 C) BO3 D) BO E) Be2O3 {Правильный ответ}=В {Сложность}=А {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$010 Зертханада   5,85   г   натрий   хлориді   концентрлі   күкірт   қышқылының   артық мөлшерімен әрекеттескенде түзілген хлорсутектің (қ.ж) көлемі A) 22,4л B) 2,24мл C) 2,24л D) 44,4 мл E) 0,224л {Правильный ответ}=С {Сложность}=В {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$011 Сұйытылған   азот   қышқылымен   әрекеттескенде   аммоний   нитратын   түзетін металл A) Zn B) K C) Cu D) Hg E) Au {Правильный ответ}=А {Сложность}=В {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$012 Күшті тотықтырғыш A) азот B) аммиак C) азот (ІІ) оксиді D) калий нитриті E) азот қышқылы {Правильный ответ}=Е {Сложность}=В {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$013 Массасы 30 г мыс пен алюминий қоспасына концентрлі азот қышқылымен әсер еткенде 13,44 л газ (қ.ж) бөлінді. Қоспаның құрамы A) 19,2 гCu, 10,8 гAl B) 192 гCu, 108 гAl C) 19 гCu, 18 гAl D) 19,2 гCu, 108 гAl E) 192 гCu, 10,8 гAl {Правильный ответ}=А {Сложность}=В {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$014 Қышқыл ерітіндісінен сутек бөліп шығармайды A) Fe B) Pb C) Al  D) Zn  E) Cu  {Правильный ответ}= E {Сложность}=В {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$015 H2O→H2S→H2Se→H2Te осы қатарда қышқылдық қасиет A) тұрақты B) өзгермейді C) азаяды D) артады E) азаяды, содан кейін артады {Правильный ответ}=D {Сложность}=В {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$016 Қатты күйінде кездесетін қышқыл A) күкірт қышқылы B) азот қышқылы C) бор қышқылы D) тұз қышқылы E) күкіртті қышқыл {Правильный ответ}=С {Сложность}=В {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$017 Тізбектегі Х заты X→S→SO2→SO3 →MgSO4   A) H2S B) Na2SO4 C) H2SO4 D) H2SO3 E) SO3 {Правильный ответ}=А {Сложность}=В {Учебник}=химия,9,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=9 {Четверть}=3 $$$018 Тотықтырғыш қасиеті ең жоғары қышқыл A) HClO4 B) HClO C) HClO2 D) HClO3 E) HCl {Правильный ответ}=В {Сложность}=В {Учебник}=химия,9,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=9 {Четверть}=2 $$$019 Массасы   140   г   концентрациялы   азот   қышқылына   32   г   мыс   ұнтақтарын салғанда түзілген мыс нитратының массасы A) 940г B) 9,4г C) 94мг D) 94г E) 0,94г {Правильный ответ}=D {Сложность}=В {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$020 Массасы 316 г 25%­тті KMnO4  ерітіндісі тұз қышқылымен әрекеттескенде түзілген хлордың (қ.ж) көлемі A) 25 л B) 28 л C) 26 л D) 20 л E) 38 л {Правильный ответ}= В {Сложность}=С {Учебник}=химия,10,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=10 {Четверть}=2 $$$021 Құрамында 71 % фосфор ангидриді бар 50 г фосфориттен алуға болатын тығыздығы 1,526 г/мл, 70%  фосфор қышқылының көлемі A) 45,97 мл B) 46,87 мл C) 43,97 л D) 45,87 л E) 44,87мл {Правильный ответ}=D {Сложность}=С {Учебник}=химия,10,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2006ж. {Класс}=10 {Четверть}=2 $$$022 Массасы 200 г 15%–тті күкірт қышқылына  300 г су қосқанда түзілген күкірт қышқылы ерітіндісінің концентрациясы A) 4 % B) 50 % C) 5 % D) 60% E) 6 % {Правильный ответ}= E {Сложность}= B {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$023 Көлемі 2 л хлор сутекпен әрекеттескенде 16,385 кДж жылу бөлінеді. Хлор сутектің түзілу жылуы A) 91,756 кДж B) 9,1751кДж C) 917кДж D) 92,3кДж E) 91кДж {Правильный ответ}=А {Сложность}=С {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2 $$$024 Еріген заттың массалық үлесі 0,35 H2SO4 ерітіндісін дайындау үшін массасы 600 г массалық үлесі 0,55 H2SO4  ерітіндісіне қосатын массалық үлесі 0,25 H2SO4 ерітіндісінің массасы A) 600г B) 12000г C) 1200г D) 120г E) 6000г {Правильный ответ}=С {Сложность}=С {Учебник}=химия,10,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2006ж. {Класс}=10 {Четверть}=2 $$$025 Еріген заттың массалық үлесі 50%–дық 200 г H2SO4 ерітіндісін әзірлеу үшін 60%–дық және 20%–дық ерітінділердің массасы A) 15г; 50г B) 10г; 50г C) 150г; 20г D) 1500г; 50г E) 150г; 50г {Правильный ответ}=Е {Сложность}=С {Учебник}=химия,8,Н.Нурахметов,К.Сарманова,2005ж. {Класс}=8 {Четверть}=2

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып
Скачать файл