Тест 11 сынып
Оценка 4.9

Тест 11 сынып

Оценка 4.9
Документация
doc
химия
11 кл
08.06.2018
Тест 11 сынып
ҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшінҰБТ ге дайындық үшін
15_02 Химия_каз.doc
15_02 Химия_каз $$$001  Алюминийдің валенттілігі A) 1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 {Правильный ответ}= C {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=3 $$$002 Алюминий гидроксидінің формуласы: A) Al(OH)3 B) AlCl3 C) AlOHCl D) AlH  E) Al2O3 {Правильный ответ}= A {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=1 $$$003   Қосылыстарда алюминийдің тотығу дәрежесі: A) +1 C) +5 E) ­1 B) +3 D) ­1 {Правильный ответ}= B {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=1 $$$004   Al+O2 коэффициент : A) 5 B) 4 C) 3  Al → 2O3 реакциясы теңдеуінде алюминийдің алдына қойылатын D) 2 E) 1 {Правильный ответ}= B {Сложность}= B {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=1 $$$005  5,4г алюминий мен 5,76г күкіртті қыздырғанда түзілетін алюминий  сульфидінің массасы: A) 5,76г B) 7,50г C) 11,6г D) 9г E) 11,2г {Правильный ответ}= D {Сложность}= B {Учебник}=Химия 9, Н.Нурахметов и др., 2005ж. {Класс}=9 {четверть}=1 $$$006  Al3+ +3OHˉ Al(OH) әрекеттесуіне сәйкес келеді: A) алюминий хлориді, су B) алюминий, су C) алюминий хлориді, сілті D) алюминий,сілті E) алюминий, қышқыл {Правильный ответ}= C {Сложность}= B {Учебник}=Химия 9, Н.Нурахметов и др., 2005ж. {Класс}=9 {четверть}=1 $$$007  Алюминий нитраты ерітіндісінде лакмустың түсі: A) көк B) сары C) қызыл D) таңқурай E) түссіз {Правильный ответ}= C {Сложность}= А →  қысқартылған иондық теңдеуі мына заттардың  ↓ 3 {Учебник}=Химия 9, Н.Нурахметов и др., 2005ж. {Класс}=9 {четверть}=1 $$$008  Алюминийдің темір оксидімен (II) реакциясы теңдеуінде  тотықсыздандырғыштың алдына қойылатын коэффициент: A) 1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 {Правильный ответ}= B {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=1 $$$009 Al 2O3,KCI және FeCl2  қосылыстарындағы металдардың валенттілігі  төмендегі қатарға сәйкес келеді: A) 3,2,1 B) 1,2,3 C) 2,1,1 D) 3,1,2 E) 3,2,2 {Правильный ответ}= D {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=1 $$$010 Алюминийдің оттекте реакциясы теңдеуіндегі тотықсыздандырғыш  формуласының алдына қойылатын коэффициент: A) 1 B) 2 C) 3 D) 4  E) 5 {Правильный ответ}= D {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=2 Н→ 3ЭО4 сәйкес келетін генетикалық қатар: → → → → → → → → → → $$$011 Мына сызбанұсқаға  Э  Э→ 2O5 A) алюминий алюминий оксиді алюминий гидроксиді B) магний магний оксиді алюминий гидроксиді C) фосфор фосфор оксиді фосфор қышқылы D) калий калий оксиді калий гидроксиді E) күкірт күкірт оксиді(IV)  күкірт қышқылы {Правильный ответ}= C {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=1 $$$012 Алюминийді таза күйінде алғаш рет алған ғалым A) Берцелиус, 1861ж B) Дэви, 1809ж C) Велер, 1827ж D) Аррениус, 1887ж E) Либих, 1843ж {Правильный ответ}= C {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=3 $$$013 65г алюминий гидроксидінің зат мөлшері A) 0,33 моль B) 0,64 моль C) 0,02 моль D) 0,94 моль E) 0,83 моль  {Правильный ответ}= E {Сложность}= А {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=2 $$$014 Төмендегі өзгерістер тізбегіндегі X4  заты  2O X1 Al   A) Al 2O3 B) NaCl C) Al(OH)3 D) Na 2O∙ Al 2O3   NaOH X4   HCl X2    NaOH    X3    E) Na[Al(OH)4] {Правильный ответ}= E {Сложность}= C {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=1 $$$015  Егер шығымы 100% болса, 10г алюминийді оттекте жаққанда алынған  алюминий оксидінің массасы: A) 12,4г B) 17,6г C) 10,8г D) 18,9г E)  20,1г  {Правильный ответ}= D {Сложность}= B {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=2 $$$016 Алюминий атомында электрондардың энергетикалық деңгейлерге орналасуы A) 2 е 8 е 3 е B) 2 е 8 е 8 е C) 2 е 8 е 8 е 3 е D) 2 е 7 е E) 2 е 8 е 1 е {Правильный ответ}= A {Сложность}= A {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=3 $$$017  Алюминотермия әдісімен алуға болатын металдар тобы: A) Cs, Cu, Fe B) Cu, Na, Cr C) Ni, Cr, Zn D) Na, Mn, Al E) К, Na, Cr {Правильный ответ}= C {Сложность}= А {Учебник}=Химия 9, Н.Нурахметов и др., 2005ж. {Класс}=9 {четверть}=2 $$$018 Өзгерістер тізбегіндегі айырылу реакциялары  Al(OH)3 1  Al 2O3 2  AlCI3 3 Al(NO3)3 4  Al 2O3 5 AlCl3 A) 2,4 B) 1,2 C) 1,4 D) 1,5 E) 3,5 {Правильный ответ}= C {Сложность}= B {Учебник}=Химия 9, Н.Нурахметов и др., 2005ж. {Класс}=9 {четверть}=3  $$$019 Алюминий карбидінің құрамына кіретін көміртектің тотығу дәрежесі  A) +2 B) +4 C) 0 D) ­4 E) ­2 {Правильный ответ}= D {Сложность}= B {Учебник}=Химия 9, Н.Нурахметов и др., 2005ж. {Класс}=9 {четверть}=3 $$$020   Al  1  Al(OH) 3 2 AlCI3 3 Al(OH)3 4  Na[Al (OH)4] өзгерістер тізбегіндегі  алюминийдің амфотерлік қасиетін көрсететін реакциялар A) 2,3 B) 2,4 C) 1,4 D) 1,2 E) 3,4 {Правильный ответ}= B {Сложность}= B {Учебник}=Химия 8, Н.Нурахметов и др., 2004ж. {Класс}=8 {четверть}=1

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып

Тест 11 сынып
Скачать файл