ФАСТ ФУТ
Оценка 4.9

ФАСТ ФУТ

Оценка 4.9
Исследовательские работы
doc
английский язык
Взрослым
08.11.2018
ФАСТ ФУТ
Тема Про фаст фут.в работе указано вредные условий для человека когда он употребляет фаст фут то есть в Америке в Канаде и еще в больших странах люди больше всего питаются в кафешках в ресторанах большинство из них любят быстрое питание.но не знают как они вредны для насРабота на тему Фаст Фут
Фастфуд. ..doc
FAST FOOD IT’S SO BAD FOR YOUR BODY Научный руководитель: CONTENT INTRODUCTION 1. CHAPTER 1 1.1.HISTORY OF MCDONALD'S 1.2.FAST FOOD RESTAURANTS 1.3.FAT CHILDREN 1.4.HOW COCA­COLA AFFECTS FOR OUR BODY 1.5.THE INFLUENCE OF THE COLORS 1.6.THE DANGER OF OBESITY 2. CHAPTER 2  2.1.PRICES IN DIFFERENT COUNTRIES 2.2.INTERROGATION. MACDONALD’S?   WHAT   DO   CHILDREN   KNOW   ABOUT 2.3.HOME­MADE   FOOD   AND   FAST   FOOD:   A   HAMBURGER   AND   A FRENCH POTATO 3. CHAPTER 3. CONCLUSION  4. LITERATURE 5. APPENDIXES ANNOTATION  In   our   research   work   we   want   to   know  the   influence   of   fast   food  to   our organism.   And   to   do   this   I   have   to   advert   the   menu   and   also   a   process   of   its preparing.  There are a lot of harmful things that surround us. But it doesn't mean we should refuse from eating. We must simply reduce the number of harmful food eaten. Exclude fast food restaurants, prepared food, the food with the use of E additives, the great amount of food and you'll practically be healthy. And health leads to long life. Even the most little changes may save you from the cancer of large bowel. One portion of vegetables and fruits every day may bring you several additional years of health. Theme: “Fast Food: to be or not to be?” Everyone knows that fast food is very harmful to people’s health. In spite of it, MacDonalds is very popular among children, teenagers and youth. We have decided to make an experiment and as an example to make out a world famous restaurant which is called “MacDonald’s”. It is also fast food.  The aim of the work is to found out fast food’s influence to man’s health. Everyone needs food and water for his life and everyone can choose where to get necessary materials himself. As an old proverb says: “Someone lives to eat and another one eats to live”. MacDonald’s visitors, most likely, prefer “live to eat.” When people visit fast food restaurants they expose their organism with a number of tests. Unfortunately, nowadays a lot of people have health problems, because of so called “snacks”. Thus, people try to drown hunger, forgetting about a negative influence of the snack to their organism. Hypothesis:  if MacDonald’s is very popular among people, consequently, it won’t cause damage to people’s health. Tasks:  1. to investigate the situation 2. to analyze the questionnaire 3. to do the comparison of the prices 4. to sum up given information Methods: 1. a search and close study of reference books 2. investigation 3. systematization  4. comparative analysis 5. questionnaire  The   object  of   our   research   is   the   influence   of   fast   food   and   its   harmful consequence to people’s health. The theoretical and practical significance of our work: it’s really useful and necessary to know more about the importance of right nourishment and using it in our real life. CHAPTER 1 1.1. HISTORY OF MCDONALD'S The business began in 1940, with a restaurant opened by brothers Dick and Mac McDonald [see appendix 1] in San Bernardino, California. Their introduction of the "Speedee Service System" in 1948 established the principles of the modern fast­ food restaurant. The original mascot of McDonald's was a man with a chef's hat on top of a hamburger shaped head whose name was "Speedee." Speedee was eventually replaced with Ronald McDonald in 1963 [5]. The first McDonald's restaurants opened in the United States, Canada, Costa Rica, Japan, the Netherlands, Germany, Australia, France, El Salvador and Sweden in order of openings [see appendix 2] [3]. The   present   corporation   dates   its   founding   to  the   opening  of   a   franchised restaurant   by   Ray   Kroc,   in   Des   Plaines,   Illinois   on   April   15,   1955,   the   ninth McDonald's restaurant overall. Kroc later purchased the McDonald brothers' equity in the company and led its worldwide expansion and the company became listed on the public stock markets in 1965. Kroc was also noted for aggressive business practices, compelling the McDonald brothers to leave the fast food industry. The McDonald brothers and Kroc feuded over control of the business, as documented in both Kroc's autobiography   and   in   the   McDonald   brothers'   autobiography.   The   site   of   the McDonald brothers' original restaurant is now a monument [5]. McDonald's   sells   hamburgers,   various   types   of   chicken   sandwiches   and products, French fries, soft drinks, breakfast items, and desserts. In most markets, McDonald's   offers   salads   and   vegetarian   items,   wraps   and   other   localized   fare. Portugal is the only country with McDonald's restaurants serving soup [3] 1.2. FAST FOOD RESTAURANTS Tasty and good­looking fast food is not good for our organism at all. Almost everybody knows that is contains a lot of calories and is very fatty [see appendix 3]. But besides this fact sandwiches, hamburgers, fried potatoes and fried chicken also contain the oxidized cholesterol. It is very bad because it is favorable for the increase of the diseases and aging. Moreover fast food also contains the number of dioxides, preservatives, and harmful lipids that are not needed by our organism at all [1]. The easiest way out from the formed situation is to have good breakfast and to find the time for cooking breakfast by yourself. Fruits, vegetables and sandwiches made of rye bread with the boiled meat or fish will be also very good. And during the dinner at work don't visit  the nearest fast food restaurant. Instead buy something from the dairy products. Choosing yoghurt you'll get more good and less calories than from pizza or hot dog. And you won't feel hunger longer than from eating the fatty food [2]. 1.3. FAT CHILDREN The problem of fat children has become of great importance recently [see appendix 4 and 5]. According to statistics nowadays almost every fourth citizen of the planet suffers from obesity. And doctors are especially preoccupied by the rising statistics of children who suffer from it. If present trends are not stopped by 2032 almost the half of world's population will suffer from obesity. And the number of children who suffer from obesity may gain the number of a million in four years already.  The consequences of the obesity epidemic have the negative influence on all spheres of life. First of all the ambulance service had to increase the hoisting capacity of   cars   and   stretchers.   Schools   increased   the   size   of   desks   and   chairs.   And crematoriums are building the wider incinerators for too fat dead people [4]. Obesity is very dangerous for life, so, people start to fight against it and even propose to get the help of the social services. As obesity is one of the forms of overfeeding, then it is the result of inadvertence of parents. That is why the social services must start to pay attention to the problem of children overeating [6]. 1.4. THE INFLUENCE OF THE COLORS Usually all buyers consider that the quality of all food is connected with the look of these products and especially with their color [see appendix 6]. Usually the yellow and golden colors are considered to be the sign of good quality. There are a lot of coloring agents and similar substances in the world, but the majority of producers choose the cheapest one. And one of such agents is E 102. In fact this substance is simply the industrial waste. This substance refers to the group of food additives that are not met in nature but are got with the chemical way. But this makes it extremely dangerous for health. Later the investigations were held that showed that 1% of the patients that suffer from the urticaria got it in the result of E 102 consumption. According to Indian investigations more than 3.8 – 4.2% of patients had the allergic reaction to the use of coloring agent. After this data became spread in mass media, many countries of the world started to fight against this coloring agent using in the food industry. After this fact the new data was got according to which 20% of people had already the undesirable reaction to this coloring agent. That means the number of people the organism of which reacted to this substance increases [1]. 1.5. THE DANGER OF OBESITY Obesity is one of the most spread diseases of the economically developed countries where the quarter of population has the mass of the body that exceeds the normal one in 15%. According to the forecasts of experts its level will increase in 8% more by 2010 if modern trends are not changed. In fact by 2025 there will be more than 300 millions people with the diagnosis obesity                [see appendix 7]. Although obesity is defined as the plenty of fat in the organism, it is the complex state that is considered to be the chronic disease connected with the cardio­ vascular system disorders and the range of other pathological disorders [1]. The most spread reasons for obesity are the genetic factor, the specialities of behaviour (overeating), the disorders of the endocrine system and the environment. As any other disease it is favorable for the development of many other diseases. People that suffer from obesity because of the genetic reasons have no way out. Of course it is treated but there is always the threat of this disease return. When our organism is healthy and normal, it produces the certain hormone that regulates the appetite controlling it. People who suffer  from obesity don't  have the biological control that would produce this hormone that is why they eat more than they need. And it means overeating that leads to obesity [6]. In the conclusion I’d like to say that one of the greatest mistakes of people is eating without such necessity. The main reason for obesity is overeating because the majority of people can't stop eating. But the problem is not even that they can't stop eating but that they eat huge courses even when they don't want to eat it. Sugary drinks are considered a major contributor to health conditions such as obesity, type 2 diabetes and tooth decay. But have you ever wondered exactly what these beverages do to your body after consumption? One researcher has created an infographic that explains what happens to the body within an hour of drinking a can of Coca­Cola. According to the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), around  half of the US population drink sugary beverages on any given day, with  consumption of these drinks highest among teenagers and young adults. There are approximately 10 teaspoons of added sugar in a single can of cola.  The World Health Organization (WHO) recommend consuming no more than 6  teaspoons of added sugar daily, meaning drinking just one serving of cola a day could take us well above these guidelines. As such, it is no surprise that sugary drink consumption is associated with an  array of health conditions. According to the Harvard School of Public Health, people  who drink 1­2 cans of sugary beverages daily are 26% more likely to develop type 2  diabetes, and last month, Medical News Today reported on a study claiming 184,000  global deaths each year are down to sugary drink consumption. Now, an infographic created by British pharmacist Niraj Naik ­ based on research by  health writer Wade Meredith ­ shows the damage a 330 ml can of Coca­Cola can do  to the body within 1 hour of consumption. Coca­Cola 'comparable to heroin' in how it stimulates the brain's reward  and pleasure centers According to Naik, the intense sweetness of Coca­Cola as a result of its high  sugar content should make us vomit as soon as it enters the body. However, the  phosphoric acid in the beverage dulls the sweetness, enabling us to keep the drink  down. Blood sugar levels increase dramatically within 20 minutes of drinking the  Cola, explains Naik, causing a burst of insulin. The liver then turns the high amounts  of sugar circulating our body into fat. Within 40 minutes, the body has absorbed all of the caffeine from the Cola,  causing a dilation of pupils and an increase in blood pressure. By this point, the  adenosine receptors in the brain have been blocked, preventing fatigue. Five minutes later, production of dopamine has increased ­ a neurotransmitter  that helps control the pleasure and reward centers of the brain. According to the  infographic, the way Coca­Cola stimulates these centers is comparable to the effects  of heroin, making us want another can. An hour after drinking the beverage, a sugar crash will begin, causing  irritability and drowsiness. In addition, the water from the Cola will have been  cleared from the body via urination, along with nutrients that are important for our  health. According to Naik, the infographic is not only applicable to Coca­Cola, but to  all caffeinated fizzy drinks. "Coke is not just high in high fructose corn syrup, but it is also packed with  refined salts and caffeine," writes Naik on his blog The Renegade Pharmacist.  "Regular consumption of these ingredients in the high quantities you find in Coke  and other processed foods and drinks, can lead to higher blood pressure, heart  disease, diabetes and obesity." "However a small amount now and then won't do any major harm," he adds. "The  key is moderation." In a press statement, a spokesperson for Coca­Cola says the beverage is "perfectly  safe to drink and can be enjoyed as part of a balanced diet and lifestyle." Our Knowledge Center article ­ "How much sugar is in your food?" ­ looks at the  sugar content of some of the most popular foods and drinks. In August, another infographic went viral, revealing how energy drinks affect  the body within 24 hours of drinking them. CHAPTER 2  2.1. PRICES IN DIFFERENT COUNTRIES In the first experiment we decided to get to know that in spite of the one range of the restaurants with fast food the prices in different countries are differ. We made out three countries. They are Turkey, USA and Russia. Now look, please, at this table and diagram [see appendix 8]. 2.2. SURVEY. WHAT DO CHILDREN KNOW ABOUT MACDONALD’S?  In our second experiment we made a survey among the children at the age of 12 – 14. We were interested if the knew something about MacDonald’s and its harmful food for our health. You can see the questions, the table with the results and also the diagram [see appendix 9]. 2.3. HOME­MADE FOOD AND FAST FOOD: A HAMBURGER AND A FRENCH POTATO In the third experiment we took a hamburger with potato from MacDonald’s and a cutlet with potato from home. MacDonald’s potato and a hamburger are in the left side, home­made potato and a cutlet are in the right side.   We put them into bottles and we were waiting for a month. As you can see at the photos, home­made potato became to grow musty through 6 days while MacDonald’s potato through 10 days. MacDonald’s hamburger didn’t grow musty at all and a cutlet through 6 days. It shows that almost all fast food products contain a lot of carcinogens and they are harmful for us [see appendix 10].       2.4. VIDEO ABOUT COCA­COLA And the last experiment was with Coca­Cola. They say that Coca­cola, Fanta and Sprite are very harmful for our health and it may destroy our organism. Here you can see the experiment and its results [see video appendix]. In the conclusion I’d like to stress that having made these experiments each of it proves that fast food is a real problem in our society and our lives are in danger. So we must eat it as less as possible.    CHAPTER 3 CONCLUSION Having analyzed all facts we came to the conclusion that fast food is really harmful for people’s health. So it destroys our hypothesis about healthy fast food in MacDonald’s and everywhere. In spite of it, children love to go to MacDonald’s and we would recommend to the parents to limit the numbers of visiting such institutions. MacDonald’s is trying to do his restaurants more attractive for families with children, trying to attract more visitors to get profit.   Medical statistics says that no one got anything good. It can reflect to your health. You gain unnecessary weight, problems with your inner organs, your skin and even your hair. I think that this work is very useful for me. Now I know that in spite of the attractiveness of MacDonald’s and the other restaurants of fast food it is better to eat home­made food. LITERATURE 1. http://www.dieta.ru 2. http://www.fastfood.ru 3. http://www.foodharm.com 4. http://www.macdonalds.ru 5. http://www.obesity.ru 6. http://www.wikipedia.ru APPENDIXES  APPENDIX 1 APPENDIX 2 APPENDIX 3 APPENDIX 4 APPENDIX 5 APPENDIX 6 APPENDIX 7 Menu Turkey, TRL   USA, $ (Rub) (Rub) Hamburger Cheeseburger Chickenburger BigMac Orange juice Big Tasty Filet­O­Fish Chicken Mac  Nuggets Yogurt Chicken Makfresh Happy Meal Potato Salad Coca­cola, Sprite,  Fanta McFlurry Ice Cream Coffee 39 40 78 42 78 69 81 81 58 195 80 78 117 39 117 49 49 42 45 153 93 63 99 87 87 90 135 111 45 69 57 81 39 39 APPENDIX 8 APPENDIX 9 1. Do you know who founded MacDonald’s?                                                               a) Yes                                b) No         2. Do you eat in MacDonald’s?               a) Yes                                b) No 3. Do you know that this food is very fat and calorie?               a) Yes                                b) No 4. How much money can you spend in one time in MacDonald’s (in  rubles)?               a) 10­40    b) 40­70    c) 70­100    d) 100­150 5. How many times a week do you go to MacDonald’s?               a) 1            b) 2           c) 3               d) 4          e) 5    6. Do you know that this food is very harmful for your health?               a) Yes                                  b) No 7. Why do you visit MacDonald’s? (More than one variant is possible.)               a) Tasty             b) cheap       c) fast 8. What food do you prefer to eat in MacDonald’s? a) Sandwiches              b) sweets          c) fried 9. What food do you prefer?                a) Home­made food         b) MacDonald’s 10. Have you ever had problems with your health after visiting  MacDonald’s?                 a) Yes                                 b) No APPENDIX 10

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ

ФАСТ ФУТ
Материалы на данной страницы взяты из открытых истончиков либо размещены пользователем в соответствии с договором-офертой сайта. Вы можете сообщить о нарушении.
08.11.2018